انواع طرح توجیهی برای تولید را در تارنمای ما یاد بگیرید

انواع طرح توجیهی برای تولید را در تارنمای ما یاد بگیرید

انواع طرح توجیهی برای تولید را در تارنمای ما یاد بگیرید

Blog Article

کسب و کار چه در حد راهاندازی یک کارگاه شیرینیپزی خانگی باشد، چه گروه کارخانجات تولیدی پوشاک، برای رسیدن به موفقیت باید بیزینس پلن یا طرح کسب و کار داشته باشد.

در این مرحله باید به این سوالات پاسخ دهید: کسب و کار ما چه مشکلی را از مشتریان حل میکند؟ مشتریان در حال حاضر از چه راهکاری استفاده میکنند؟ رقبا برای حل این مشکل چه کاری انجام میدهند؟ کاری که ما انجام میدهیم چه داد مزیتی نسبت به رقبا دارد؟

در سیستم مالی باید برنامهتان برای مدیریت گردش مالی را بهطور مختصر بنویسید. این کار به عهده مدیر مالی سازمان است؛ اما اگر شما مدیر مالی ندارید، باید خودتان بهعنوان مدیر سازمان این کار را انجام دهید.

در ادامه باید صنعت خودتان را تحلیل کنید؛ یعنی ابتدا با بیان دلایل شفاف نشان بدهید که صنعت شما در حال رشد است و سپس بیان کنید که کسب و کار شما چطور از پتانسیالصهيونيی این صنعت روبهرشد جهت رسیدن به سودآوری استفاده میکند.

وقتی میخواهید تصمیم بگیرید که محصولات و خدمات خود را چگونه به دست مشتریان برسانید؟

قبل از نگارش طرح توجیهی خود، مهم است که در وهله اول هدف از ایجاد آن را درک کنید.

مستندسازی مدل درآمد به رفع چالش ها و مفروضات مرتبط با مدل کمک می کند. و با خواندن طرح شما، دیگران ممکن است جریان های درآمد بیشتری را برای در نظر گرفتن پیشنهاد کنند.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر است جواب این سوالات را پیدا کنید.

در این طرح کسب و کار یک صفحه ای باید اشاره نمایید که چه دردی از دیگران دوا مینماید.

در این بخش میخواهیم شما را با این عناصر آشنا کنیم. این عناصر عبارتاند از:

مدل درآمدی، مدل هزینهکرد و بودجهبندی، سود خالص و ناخالص و درصد سهامداران را باید نمونه بیزینس پلن تکمیل شده کاملا شفاف کنید.

ارزش پیشنهادی شما باید راه حلی باشد که شما با ارایه محصولتان مشکل مشتری را حل میکنید و آن راهحل تفاوت مهمی با محصولات مشابه در بازار دارد؛ بنابراین باید مشتری را راغب کرده تا محصول شما را انتخاب کند.

طرح کسب و کار استارتاپ ناب، استراتژی است که بر ارائه یک محصول در مقابل مشتریان با بیشترین سرعت و کمترین هزینه تمرکز دارد.

در این بخش اهداف و معیارهای شما برای موفقیت در بازه زمانی مشخص و همچنین سؤالات یا چالش های احتمالی لیست شده است.

Report this page